Close

LA КУЧЕ VITA

Истории за кучета, хора и други домашни любимци

КУЧЕТАТА НА: КОННА БАЗА „АХИЛ“

КУЧЕТАТА НА: КОННА БАЗА „АХИЛ“

Кучетата на конна база „Ахил“ са 4 – Линда, Рея, Рая и Джина. Всички, освен Рея (пинчер) са превъзходен микс, изоставени от стопаните си или прибрани от собственичката на базата Ваня

Единствено Рая е вързана, не защото е агресивна и ли опасна, напротив –  игрива и жизнерадостна е, но е способна да бутне на земята и голям човек от желание за ласки. Всички останали обикалят из базата свободно, придружават Ваня буквално навсякъде,  дремват на манежа или на припек някъде из двора, следят кой пристига и кой си тръгва. Невероятно гальовни, добронамерени и социални. Единствено Рея е по-предпазлива. Поверена е на Ваня преди време от познати, уж за малко, а след това изоставена. Има травми в миналото и трудно се доверява, но с всяко посещение се отпуска и приближава все повече.

Освен терапията с коне, в конната база може да се каже, че има терапия и с кучета – галенето и чесането по коремчетата има доказан анти-стрес ефект, Джина и Линда винаги са готови за ласки и съвсем безцеремонно лягат по гръб в очакване. Щастливи кучета на щастливо място.

Джина и Рея са първи приятелки. Джина и Сия.
Линда е безкрайно мило и добро малко паленце, децата я обожават.
Рая
Рея постоянно следи какво се случва в конната база.
Конят Негра и Рая
Линда на манежа
Джина е една истинска улегнала красавица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close