Close

LA КУЧЕ VITA

Истории за кучета, хора и други домашни любимци

БЪДИ И СИЯ

БЪДИ И СИЯ

Куче:
Бъди, 1 г. 10 м., ваймаранер
Стопанин:
Сия
Локация:
София

Сия среща Бъди в любимото си кафене Bookies и се влюбва в него от пръв поглед. 

По характер е дружелюбен, понякога своенравен; много енергичен, експанзивен, но и гальовен. Също и бдителен – куче-пазач на своите стопани.

Най-смешните неща които прави: не осъзнава колко е тежък и голям и често иска да седне в някой, докато сме на кафе, например. Когато му се караме се прозява или отговаря с лай. Разсеян е, заглежда се по нещо, препъва се или се подхлъзва като малко дете. Когато види любимото си женско куче, се изправя, наостря уши и заприличва на напет момък. Когато иска да му се обърне внимание, взима бельо, дрехи или обувки на някой вкъщи и започва да ги разнася и да се закача.

Сия признава, че Бъди им носи ежедневно любов, нови приятелства, много смях и положителни емоции – действа като истински психотерапевт за всички от семейството.

Големите кучета, дори и ловни, не са непременно опасни зверове. Иска ми се повече хора да открият тази терапия срещу трудностите, да намират щастие, да дават и получават безусловна любов.

Сия, София

Докато правехме снимките за публикацията, със Сия се отплеснахме в разговори, а на Бъди сериозно му доскуча да стои на едно място. Първо опита да подаде каишката на Сия в знак, че е време за разходка, а след като видя, че няма да му се получи веднага, просто легна на асфалта, положи глава и зачака.

Бъди е изключително умен, красив, елегантен и изящен, истински аристократ. А както Сия се пошегува, ушите му са толкова нежно кадифени, че можеш да си избършеш очилата с тях.

Разкошна двойка са двамата, ако ги видите, ги поздравете непременно.

Снимките от галерията могат да се отворят в голям размер с бутона вдясно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close